Eristämisen palveluitamme

Teollisuuden putkisto-, säiliö-, kattila- ja laite-eristykset ovat Arme Oy:n ydinosaamista. Merkittävä osa asiakkaistamme toimii öljy-, kaasu-, energia-, paperi-, sekä petrokemian teollisuudessa.

Toimivat ja kustannustehokkaat eristysratkaisut edellyttävät työn sekä työmaan olosuhteiden perustavanlaatuista ymmärtämistä, jotta voidaan valita oikeat materiaalit sekä suorittaa asennus ammattimaisesti ja turvallisesti.

Eristäminen vaikuttaa suoraan prosessien tehokkuuteen.
Tekninen tietotaitomme ja projektiosaamisemme, asiakkaiden erityisvaatimuksiin sitoutuminen sekä aikataulujen noudattaminen ovat keskeisiä tekijöitä luotettavan ja virheettömän lopputuloksen saavuttamisessa.


Tarkasti toteutetut eristystyöt edistävät teollisten prosessien toimivuutta ja turvallisuutta.

Arme Oy on myös erikoistunut poikkeuksellisissa ja vaativissa olosuhteissa tehtävään eristykseen, jossa lämpötilat alittavat -50 °C tai nousevat jopa tuhanteen asteeseen.

Arme Oy:llä on vankka kokemus eristystöistä loistoristeilijöillä, autolautoilla ja muilla erikoistarkoitusta varten rakennetuilla aluksilla, kuten puolustusvoimien sekä tutkimusalan aluksilla, missä vaatimustaso on erittäin korkea.

Toteutamme palo-, lämpö-, kondenssi- ja äänieristyksen aluksen kaikkiin osiin, jotka takaavat aluksen turvallisuuden ja matkustajien viihtyvyyden.

Asiakkaamme ovat suomalaisia ja eurooppalaisia telakoita. Eristys- ja pellitystöitä sekä telineitä tehdään suoraan alusten rakentajille, pääurakoitsijoille ja osatoimittajille.

Yksi Arme Oy:n erikoisalueista on LVI-eristys uudisrakennushankkeissa ja remonttiprojekteissa. Hankkeisiin kuuluu erilaisten eristys- ja pinnoitusmateriaalien asentaminen kanaviin, laitteisiin ja putkistoihin.

Tekniset ratkaisut räätälöidään tähän nimenomaiseen käyttötarkoitukseen, ja ne edellyttävät virheetöntä visuaalista viimeistelyä sekä asuin- että julkisiin rakennuksiin liittyvissä projekteissa.

Tarjontaamme kuuluvat

  • Lämmitys- ja jäähdytysputkistojen eristykset
  • Ilmakanavien eristykset, myös paloeristykset
  • Varusteiden, venttiilien ja pumppujen eristykset
  • Rakenteelliset paloeristykset

LVI-eristyksissä Arme Oy toimii joko suoraan rakennusyhtiöiden kanssa tai järjestelmätoimittajien alihankkijana.

Eristettävien putkien ja laitteiden päälle asennettavien pinnoitteiden ja koteloiden esivalmistus on olennaisen tärkeää koko projektin onnistumisen kannalta. Prosessi koostuu tapahtumaketjusta, joka kattaa osien valmistuksen, laadunvarmistuksen, varastoinnin, pakkaamisen ja oikea-aikaisen toimituksen työkohteeseen.

Suurin osa Arme Oy:n esivalmistuksesta tapahtuu Porvoossa, Kulloon esivalmistustehtaalla, mutta esivalmistustöitä tehdään myös Naantalissa. Hankkeen luonteesta ja koosta riippuen väliaikaisia esivalmistuspisteitä voidaan perustaa myös työmaille.

Pitkälle automatisoitu esivalmistuksen tuotantoprosessi varmistaa tuotteiden tasaisen ja korkean laadun, mutta esivalmistustyöpajamme henkilöstön perinteinen käsityöläistaito on sekin edelleen ratkaisevan tärkeää.