Laatu

Ympäristönsuojelu

Arme Oy on sitoutunut toiminnassaan ympäristön suojelemiseen. Yhtiön tavoitteena on omalta osaltaan edistää kestävää kehitystä hallitsemalla ja vähentämällä välittömiä ja välillisiä ympäristövaikutuksia. Esimerkiksi tuote- ja laitehankinnat päätetään tarkan harkinnan jälkeen. Näin Arme Oy varmistaa, että käytössä on tarpeisiin parhaiten sopiva tekniikka ja tuotteet, jotka noudattavat ympäristönsuojelustandardeja.

Terveys ja turvallisuus

Turvallisuus on Arme Oy:n yrityskulttuurin perusarvo. Nolla onnettomuutta – filosofian ansiosta yhtiön turvallisuustaso on alan huippua.

Me Arme Oy:llä uskomme, että jokainen onnettomuus ja jokainen loukkaantuminen on estettävissä. Toteutamme turvallisuusfilosofiaamme organisaatiomme jokaisella tasolla ja jokaisessa projektissa turvallisten työtapojen ja koulutusohjelmien avulla.

Vaadimme myös alihankkijoiltamme ja kumppaneiltamme samanlaista sitoutumista turvallisuuteen ja terveyteen. Tuloksena on poikkeuksellisen korkea turvallisuustaso myös vaarallisissa työympäristöissä, ankarissa sääoloissa ja syrjäisissä sijainneissa.

Panostaminen turvallisuuteen takaa työntekijöiden turvallisuuden ja hyödyttää myös asiakkaidemme toimintaa. Käyttökustannukset laskevat ja tuottavuus kasvaa, koska häiriötekijöitä aiheuttavat onnettomuudet on karsittu pois.

Sertifioitu turvallisuudenhallintajärjestelmämme täyttää

Arme Oy on noussut kevään 2022 Nolla tapaturmaa -foorumin työturvallisuuden tasoluokituksessa.

Vuoden 2021 luokituksemme on Taso II – kohti työturvallisuuden maailman kärkeä. Määrätietoinen ja proaktiivinen työmme sekä investointimme turvallisuuteen tuottavat upeaa tulosta!

Olemme nousseet ennestäänkin hyvältä tasolta aivan teollisuuden palvelutoimittajien kärkisijoille, ja suuntamme on yhä turvallisempaan eristys- ja telinetyöhön. Turvallisuus on meidän kaikkien yhteinen matka!

Työpaikkamme Arme Oy on saanut kevään 2021 Nolla tapaturmaa -foorumin työturvallisuuden tasoluokituksessa vuodelle 2020 tason: Taso III – Suuntana maailman kärki.

Olemme ylpeitä saavutetusta tasosta ja jatkamme turvallisuuteen panostamista tulevaisuudessakin.