FIN

luotettavuus
– ratkaiseva tekijä

Eristäminen

Arme on toteuttanut vaativia lämpö-, kylmä-, ääni- ja paloeristyksiä jo yli neljänkymmenen vuoden ajan.

Lue lisää

Telineet

Arme rakentaa turvalliset telineet ammattilaisille niin teolliseen, julkisivu- kuin mihin tahansa muuhunkin käyttöön. 

Lue lisää

Yhteydenotto

Mikäli haluatte lisätietoja paveluistamme ja tuotteistamme, haasta meidät avuksi!

Lue lisää

Arme Oy

Arme on johtava suomalainen palvelu- ja urakointiyhtiö, joka tarjoaa teollisuudelle eristys- ja telinepalveluita niin koti- kuin ulkomaisillakin markkinoilla. Tarjoamme palvelumme joko erikseen tai laaja-alaisena kokonaispakettina avaimet käteen -periaatteella uusiin investointiprojekteihin, peruskorjauksiin tai huoltosopimuksella.UUTISIA

Arme Oy on 20.4.2018 allekirjoitetulla kauppakirjalla hankkinut omistukseensa HL Eriste Oy:n kaikki liiketoiminnat. Liiketoimintakaupan yhteydessä HL Eriste Oy:n projektitoiminta liitetään osaksi Arme Oy:n nykyistä liiketoimintaa. Hankittuja kunnossapito-, pienprojekti- sekä peltituotteiden esivalmistusliiketoimintaa jatketaan HL Eriste Oy:n perinteisellä nimellä.

            Luotettavat ja laadukkaat eristystyöt              ja rakennustelineet -
  toimitukset maailman joka kolkkaan 

Olipa hankkeesi sijainti missä päin maapalloa tahansa, Arme tarjoaa sinulle luotettavat ja tarpeidesi mukaan räätälöidyt palvelut. Haasta meidät avuksesi!

Palvelemme lukuisia teollisuudenaloja: muun muassa öljy- ja kaasuteollisuus, petrokemiateollisuus, energiateollisuus sekä sellu- ja paperiteollisuus luottavat ratkaisuihimme.